Welkom

De stichting Triade beheert acht katholieke basisscholen in de gemeente Sittard-Geleen. Onze missie ‘omdat elk kind telt’ geeft aan dat wij aan alle kinderen kwalitatief onderwijs bieden in een schoolomgeving waar zij zich prettig en geborgen voelen. Het opdoen van kennis, vaardigheden en op een prettige manier met elkaar omgaan zijn de pijlers van de stichting.

Elke school heeft daar zijn eigen inbreng en klankkleur in. Op deze site vindt u informatie en het laatste nieuws over stichting Triade en onze scholen.

17-04-2019

Triade stichting voor katholiek primair onderwijs zoekt per juni 2019

een voorzitter en een lid voor de Raad van Toezicht

De advertentie, profielschetsen en aanvullende informatie treft u hieronder aan.

Profielschetsen RvT

Statuten stichting Triade

Reglement RvT

19-02-2019 Hoge eindcijfers bij Limburgse basisscholen

De eindtoets voor leerlingen van groep 8 op de basisschool wordt alleen in Zeeland beter gemaakt dan in Limburg. Volgens het scholenonderzoek van RTL Nieuws doen de 335 Limburgse basisscholen het met gemiddeld een 7,2 slechts een fractie slechter dan Zeeland, dat uitkwam met een 7,3. Limburg en Zeeland doen het volgens RTL goed omdat plattelandsscholen over het algemeen beter presteren dan scholen in grote steden.

"Beste school te vinden in Geleen"

zie hieronder de link naar het verslag van L1 nieuws.