17-04-2019

Triade stichting voor katholiek primair onderwijs zoekt per juni 2019

een voorzitter en een lid voor de Raad van Toezicht

De advertentie, profielschetsen en aanvullende informatie treft u hieronder aan.

Profielschetsen RvT

Statuten stichting Triade

Reglement RvT

19-02-2019 Hoge eindcijfers bij Limburgse basisscholen

De eindtoets voor leerlingen van groep 8 op de basisschool wordt alleen in Zeeland beter gemaakt dan in Limburg. Volgens het scholenonderzoek van RTL Nieuws doen de 335 Limburgse basisscholen het met gemiddeld een 7,2 slechts een fractie slechter dan Zeeland, dat uitkwam met een 7,3. Limburg en Zeeland doen het volgens RTL goed omdat plattelandsscholen over het algemeen beter presteren dan scholen in grote steden.

"Beste school te vinden in Geleen"

zie hieronder de link naar het verslag van L1 nieuws.

Basisschool Reuzepas

Verdistraat 25
6164 CK Geleen

info@bsreuzepas.nl
www.bsreuzepas.nl

Directie
Directeur: mevrouw Lily Werner

Onderwijscoordinator
Dhr. M. Verhoeven

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag: 08.45 - 12.15 uur en 13.15 - 15.15 uur
Woensdag: 08.45 - 12.45 uur
Groep 1: vrij op vrijdag
Groep 2 t/m 4: vrij op vrijdagmiddag

Opvang
Overblijven: De kinderen kunnen elke dag, onder toezicht, op onze school overblijven.
Buitenschoolse opvang: Stichting Spelenderwijs www.spelenderwijs.nl
Kinderdagverblijf: Stichting Spelenderwijs www.spelenderwijs.nl
Peuterspeelzaal: Robbedoes www.spelenderwijs.nl

Schoolinformatie / highlight
Basisschool Reuzepas is een school met een HART voor kinderen en met OOG voor resultaat. Een school waar wij vanuit een veilige en uitdagende leeromgeving, in goed contact met ouders, een optimale bijdrage willen leveren aan het ontwikkelen van kennis en (sociale) vaardigheden. Dit doen wij door goed onderwijs te realiseren door leerkrachten met passie voor hun werk. Reuzepas is actief in de wijk en toekomstbestendig.
Kortom: Basisschool Reuzepas MEER dan een school.

Voorzitter MR
Mevrouw M. Hermans

Voorzitter OR
Mevrouw D. Smeets