17-04-2019

Triade stichting voor katholiek primair onderwijs zoekt per juni 2019

een voorzitter en een lid voor de Raad van Toezicht

De advertentie, profielschetsen en aanvullende informatie treft u hieronder aan.

Profielschetsen RvT

Statuten stichting Triade

Reglement RvT

19-02-2019 Hoge eindcijfers bij Limburgse basisscholen

De eindtoets voor leerlingen van groep 8 op de basisschool wordt alleen in Zeeland beter gemaakt dan in Limburg. Volgens het scholenonderzoek van RTL Nieuws doen de 335 Limburgse basisscholen het met gemiddeld een 7,2 slechts een fractie slechter dan Zeeland, dat uitkwam met een 7,3. Limburg en Zeeland doen het volgens RTL goed omdat plattelandsscholen over het algemeen beter presteren dan scholen in grote steden.

"Beste school te vinden in Geleen"

zie hieronder de link naar het verslag van L1 nieuws.

Basisschool 't Heuvelke

Dahliastraat 4
6163 CH Geleen

directie@heuvelke.nl
www.heuvelke.nl

Directie
Directeur: De heer G. Laven

Onderwijscoördinator
Mevrouw M. Nelissen

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 08.45 - 12.15 uur en 13.30 - 15.30 uur
Woensdag: 08.45 - 12.30 uur
Groep 1 en 2: vrijdag vrij

Opvang
Overblijven: Overblijfcoördinator, telefoonnummer 06-34285865
Buitenschoolse opvang: Stichting Spelenderwijs www.spelenderwijs.nl
Kinderdagverblijf: nvt
Peuterspeelzaal: Dribbel

Schoolinformatie / highlight
Basisschool 't Heuvelke staat voor openheid, kennis en zorg. Dit houdt in dat er een goede zorgstructuur aanwezig is voor alle kinderen. Ook streven we naar een open communicatie met ouders en externen. Verder hecht de school veel waarde aan de veiligheid op school middels duidelijke structuren waardoor iedereen weet waar hij aan toe is. Op dit moment is de school druk bezig coöperatieve werkvormen in te voeren waarbij samenwerken en leren van elkaar een duidelijke plaats inneemt.

Voorzitter MR
De heer M. Verhoeven