17-04-2019

Triade stichting voor katholiek primair onderwijs zoekt per juni 2019

een voorzitter en een lid voor de Raad van Toezicht

De advertentie, profielschetsen en aanvullende informatie treft u hieronder aan.

Profielschetsen RvT

Statuten stichting Triade

Reglement RvT

19-02-2019 Hoge eindcijfers bij Limburgse basisscholen

De eindtoets voor leerlingen van groep 8 op de basisschool wordt alleen in Zeeland beter gemaakt dan in Limburg. Volgens het scholenonderzoek van RTL Nieuws doen de 335 Limburgse basisscholen het met gemiddeld een 7,2 slechts een fractie slechter dan Zeeland, dat uitkwam met een 7,3. Limburg en Zeeland doen het volgens RTL goed omdat plattelandsscholen over het algemeen beter presteren dan scholen in grote steden.

"Beste school te vinden in Geleen"

zie hieronder de link naar het verslag van L1 nieuws.

Onderwijsservicebureau (OSB)

Het onderwijsservicebureau (OSB) verzorgt naast het bestuurssecretariaat en advisering van het college van bestuur, de ondersteuning en dienstverlening op het gebied van financien, personeel, huisvesting en onderhoud. Ook voert het OSB de financiele administratie en de personeels- en salarisadministratie (de werkzaamheden als administratiekantoor).

In dit kader is het OSB onder verantwoordelijkheid van het college van bestuur en -binnen de door het college van bestuur vastgestelde kaders- belast met het monitoren en bewaken van vastgestelde regels, procedures en afspraken. De bevoegdheden van de directie van het OSB zijn reglementair vastgelegd.

Samenstelling OSB:

Algemeen directeur:
Dhr. mr. H.F.J. Hoedemakers

Secretariaat:
Mevr. E.M. van Meijel-Postma (bestuurssecretariaat / officemanager)
Mevr. W.J.P Cox

Financieel controller / plv directeur OSB:
Dhr. M.A.W. Vermeulen

Medewerker personeels- en salarisadministratie:
Mevr. S.J.M. Bogers

Medewerker financiele administratie: