Welkom

De stichting Triade beheert zeven katholieke basisscholen in de gemeente Sittard-Geleen. Onze missie ‘omdat elk kind telt’ geeft aan dat wij aan alle kinderen kwalitatief onderwijs bieden in een schoolomgeving waar zij zich prettig en geborgen voelen. Het opdoen van kennis, vaardigheden en op een prettige manier met elkaar omgaan zijn de pijlers van de stichting.

Elke school heeft daar zijn eigen inbreng en klankkleur in. Op deze site vindt u informatie en het laatste nieuws over stichting Triade en onze scholen.

23-07-2021

De stichting Triade wenst iedereen een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Bereikbaarheid tijdens de zomervakantie

Het Onderwijsservicebureau is wegens zomervakantie gesloten van maandag 26.07.2021 t/m vrijdag 03.09.2021.
30-11-2020 't Heuvelke klaar voor de toekomst

Basisschool ’t Heuvelke aan de Dahliastraat in de Geleense wijk Lindenheuvel neemt binnenkort het nieuwbouwdeel officieel in gebruik.
Hiermee zet de onderwijsinstelling een flinke stap richting de brede zorgschool die ze in de toekomst graag wil zijn.

Lees hier het hele artikel