02-10-2019 Schoolvakanties 2019/2020

20-04-2020 t/m 01-05-2020 Meivakantie

21-05-2020 t/m 22-05-2020 Hemelvaart

13-07-2020 t/m 23-08-2020 Zomervakantie

#Ik ben leerkracht #Trots op mijn vak

Tot slot biedt de website veel informatie voor onze huidige leerkrachten (ik ben leerkracht) en laat de informatie zien dat er vele ontwikkelmogelijkheden zijn in ons vak. Als je al leerkracht bent  biedt de website diensten aan alle medewerkers van aangesloten scholen/besturen bij het ondersteunen, en het verbeteren van vitaliteit, loopbaanvragen, je professionalisering, mogelijk maken van een nieuwe uitdaging zowel intern als extern en het vinden van vacatures

Het ultieme doel van deze campagne is natuurlijk meer leerkrachten in de toekomst! En daar kun jij ook een steentje aan bijdragen!

Hoe? We willen natuurlijk dat de campagne zoveel mogelijk verspreid en gedeeld wordt in heel Limburg. Like daarom de social media-pagina’s en like en deel zoveel mogelijk berichten die je voorbij ziet komen! Zo help jij mee om ons mooie vak positief voor het voetlicht te brengen.

Gebruik dan de volgende hashtag en slogan om de herkenbaarheid te vergroten:

#ikbenleerkracht

#Trots op mijn vak!

#Kinderen zijn de toekomst. Daar werk jij in Limburg toch ook aan mee?!

De campagne gaat 7 oktober 2019 van start via:

• website www.ikbenleerkracht.nl,

• een facebookpagina ikbenleerkracht,

• een instagrampagina ikbenleerkracht

• een youtube-kanaal.

• Op korte termijn: Posters en flyers op alle locaties

Wil jij ook vertellen over je vak?

Denk je na het lezen van dit bericht: ik wil óók graag vertellen over mijn vak voor deze campagne? Daar zijn we heel blij mee! Neem dan contact op met Maud Golsteyn via m.golsteyn@kindante.nl ; wie weet ben jij dan de volgende ‘filmster’!