10-09-2020 Vacature Directeur De Lemborgh

Solliciteren? Klik op onderstaande link

https://www.vbent.org/wat-we-doen/werving-selectie/vacature/directeur-basisschool-de-lemborgh/

 

 

11-03-2020 't Heuvelke is beste basisschool van Nederland

Basisschool 't Heuvelke in Geleen krijgt een 9,6 in het scholenonderzoek van RTL, omdat het al drie jaar op rij hoge scores behaalt bij de eindtoets.

Lees hier het krantenartikel in De limburger van 10 maart 2020.

 

< Terug

#Ik ben leerkracht #Trots op mijn vak

Trots op ons vak! Dat is wat de schoolbesturen uit de regio Zuid- en Midden-Limburg én de Nieuwste Pabo bindt. En dat is wat we ook willen uitdragen!

We hebben de handen in elkaar geslagen om ons mooie vak in beeld te brengen en te laten zien wat het vak leerkracht op een basisschool inhoudt én hoe je leerkracht wordt. 

We willen meer studenten in Limburg enthousiasmeren om voor het vak basisschoolleerkracht (ik wil leerkracht worden) te kiezen en zich aan te melden op dNP. Maar ook richten we ons op de herintreders (ik wil  weer leerkracht zijn), mensen die een tijd geleden een onderwijsbevoegdheid hebben gehaald en bij wie het werken in het onderwijs weer begint te kriebelen. We heten hen van harte welkom terug in het onderwijs. Daarnaast hebben de schoolbesturen plekken voor zij-instromers (ik wil leerkracht worden); ook hen willen we meer informatie bieden via deze campagne.

 

Tot slot biedt de website veel informatie voor onze huidige leerkrachten (ik ben leerkracht) en laat de informatie zien dat er vele ontwikkelmogelijkheden zijn in ons vak. Als je al leerkracht bent  biedt de website diensten aan alle medewerkers van aangesloten scholen/besturen bij het ondersteunen, en het verbeteren van vitaliteit, loopbaanvragen, je professionalisering, mogelijk maken van een nieuwe uitdaging zowel intern als extern en het vinden van vacatures

 

Het ultieme doel van deze campagne is natuurlijk meer leerkrachten in de toekomst! En daar kun jij ook een steentje aan bijdragen!

 

Hoe? We willen natuurlijk dat de campagne zoveel mogelijk verspreid en gedeeld wordt in heel Limburg. Like daarom de social media-pagina’s en like en deel zoveel mogelijk berichten die je voorbij ziet komen! Zo help jij mee om ons mooie vak positief voor het voetlicht te brengen.

Gebruik dan de volgende hashtag en slogan om de herkenbaarheid te vergroten:

#ikbenleerkracht

#Trots op mijn vak!

#Kinderen zijn de toekomst. Daar werk jij in Limburg toch ook aan mee?!

 

De campagne gaat 7 oktober 2019 van start via:

  • website www.ikbenleerkracht.nl,

  • een facebookpagina ikbenleerkracht,

  • een instagrampagina ikbenleerkracht

  • een youtube-kanaal.

  • Op korte termijn: Posters en flyers op alle locaties

 

Wil jij ook vertellen over je vak?

Denk je na het lezen van dit bericht: ik wil óók graag vertellen over mijn vak voor deze campagne? Daar zijn we heel blij mee! Neem dan contact op met Maud Golsteyn via m.golsteyn@kindante.nl ; wie weet ben jij dan de volgende ‘filmster’!