11-03-2020 't Heuvelke is beste basisschool van Nederland

Basisschool 't Heuvelke in Geleen krijgt een 9,6 in het scholenonderzoek van RTL, omdat het al drie jaar op rij hoge scores behaalt bij de eindtoets.

Lees hier het krantenartikel in De limburger van 10 maart 2020.

Brede School De leeuwerik

Boschweg 70
6142 AD Einighausen

info@bsdeleeuwerik.nl
www.bsdeleeuwerik.nl

Directie
Directeur: Mevrouw N. Clemens-Janssen

Onderwijscoördinator
Mevrouw M. Maas

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag: 08.40 - 12.15 uur en 13.15 - 15.15 uur
Woensdag: 08.40 - 12.45 uur
Groep 1 en 2: vrijdag vrij

Opvang
Overblijven: Overblijfcoördinator: mevrouw K. Heutmekers (046-4810810)
Buitenschoolse opvang: Stichting Spelenderwijs www.spelenderwijs.nl
Kinderdagverblijf: Stichting Spelenderwijs
Peuterspeelzaal: 't Soosje (Stichting Spelenderwijs)

Schoolinformatie/highlight
Basisschool De Leeuwerik probeert elke 'leeuwerik' tot een eigen hoogte te brengen. Sinds januari 2009 werken we in een prachtig nieuw gebouw.

Voorzitter MR
De heer R. van Geenen