11-03-2020 't Heuvelke is beste basisschool van Nederland

Basisschool 't Heuvelke in Geleen krijgt een 9,6 in het scholenonderzoek van RTL, omdat het al drie jaar op rij hoge scores behaalt bij de eindtoets.

Lees hier het krantenartikel in De limburger van 10 maart 2020.

Stichting Triade

Triade beheert zeven katholieke basisscholen in de gemeente Sittard-Geleen. Vijf in het stadsdeel Geleen, één in Limbricht en één in Einighausen. Aan basisschool De Driesprong in Oud-Geleen is sinds augustus 2008 een afdeling voor onderwijs aan hoogbegaafden verbonden.