10-09-2020 Vacature Directeur De Lemborgh

Solliciteren? Klik op onderstaande link

11-03-2020 't Heuvelke is beste basisschool van Nederland

Basisschool 't Heuvelke in Geleen krijgt een 9,6 in het scholenonderzoek van RTL, omdat het al drie jaar op rij hoge scores behaalt bij de eindtoets.

Lees hier het krantenartikel in De limburger van 10 maart 2020.

Basisschool De Driesprong

Haesselderstraat 9
6166 EG Geleen

info@bsdedriesprong.nl
www.bsdedriesprong.nl

Directie
Directeur: De heer JP. Verjans

Onderwijscoördinator
Mevrouw Odette Michielsen, mevrouw Nijsten-Drummen, mevrouw Wijnands

Maandag , dinsdag, donderdag, vrijdag : 8.30 - 12.00 uur en 13.00 - 15.00 uur
Woensdag : 8.30 - 12.30 uur
groep 1 en 2 vrijdag vrij

Opvang
Overblijven: op locatie, verzorgd door vrijwilligers
Buitenschoolse opvang: Tinkeltime (MIK) www.mik-online.nl
Kinderdagverblijf: Spelenderwijs www.spelenderwijs.nl
Peuterspeelzaal: nvt

Schoolinformatie / Highlight: De rooms-katholieke basisschool De Driesprong is centraal gelegen in de wijk Oud-Geleen. Onze school is een lerende school waarin we steeds bezig zijn onze missie: 'Samen leven en leren, gericht op heden en toekomst' , vorm te geven. We zorgen ervoor dat het schoolklimaat een optimale bijdrage levert om samen te leren vanuit een betekenisvolle, uitnodigende leeromgeving waarin kinderen leren zelf verantwoordelijkheid te dragen.
Dankzij een kindvriendelijke leeromgeving worden talenten herkend en ontwikkeld. We zien verschillen tussen kinderen en leerkrachten als meerwaarde.
Basisschool De Driesprong heeft ook oog voor hoogbegaafde kinderenen en is in 2008 gestart met een Leonardo-afdeling.
Door middel van openheid, duidelijkheid en betrokkenheid willen wij, binnen een goede communicatie met alle geledingen, steeds blijven werken aan de toekomstbestendgheid van ons onderwijs.
Kortom: basisschool De Driesprong SAMEN sterk.

Voorzitter MR: Mevrouw E. Lansu

OV
Voorzitter OV: Mevrouw I. Zeelen

Kengetallen school