Kom werken bij Triade!

Bij Triade is onze missie: ‘’elk kind telt’’. Door het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs en ondersteuning, zorgen wij ervoor dat kinderen graag naar school komen en zo hun talenten optimaal ontwikkelen.

Dit kan uiteraard alleen bereikt worden met gemotiveerde en professionele medewerkers die met plezier hun werk doen. Het binden en boeien van onze medewerkers is daarom een belangrijk speerpunt binnen onze stichting. Immers, net zoals elke leerling telt om een optimaal persoonlijk leerresultaat te behalen, zo tel ook jij als medewerker om het beste uit jezelf te halen!

Openstaande vacatures:

“Ontdek de mogelijkheden binnen Triade!

Maak kennis en verken de opties samen met ons.
Dat kan het hele jaar door.
Contacteer ons via mail en wij regelen de rest!
[email protected]

Werken bij Triade betekent dat je de kans krijgt om echt een bijdrage te leveren aan het aanbieden en verbeteren van passend onderwijs op onze scholen, waarbij je tegelijkertijd het beste uit jezelf haalt!

Kom werken bij Triade!

Wat betekent werken bij Triade voor jou?

Met zeven bassischolen in Geleen en omgeving zijn wij een middelgroot schoolbestuur dat zich kenmerkt door korte communicatielijnen tussen directeuren, leerkrachten en stafmedewerkers en veel persoonlijk contact. Ook is er een hoge mate van betrokkenheid binnen onze organisatie op alle niveaus. Hierdoor zijn we met elkaar in staat om effectief te schakelen en passend onderwijs aan te bieden. Als medewerker bij Triade kun je hierdoor daadwerkelijk bij kinderen ‘eruit halen wat erin zit!’.

Daarnaast kenmerkt onze identiteit zich door het slim en eigenzinnig inzetten en ontwikkelen van talent. Er is veel aandacht voor werk- en privéomstandigheden voor jou als medewerker en je krijgt de kans om jouw specifieke kwaliteiten in te zetten. Dit houdt in dat jouw leidinggevende regelmatig het gesprek aan gaat met jou om je inzetbaarheid voor nu en in te toekomst te bespreken, of dat nu gaat om balans werk – privé, ambities, talentontwikkeling of uitdagingen in de klas, alles is bespreekbaar.

Om ervoor te zorgen dat jij als medewerker gemotiveerd en met plezier aan de slag kan en blijft, maken wij gebruik van verschillende initiatieven op het gebied van duurzame inzetbaarheid (bv. coaching, vitaliteit, professionele ontwikkeling, loopbaanbegeleiding en werkgeluk). Ook bieden we opleidings- en scholingsmogelijkheden aan voor het ontwikkelen van competenties voor de huidige functie of een toekomstige functie/taak gericht op specialisatie of leiding geven.

Wat betekent werken bij Triade voor jou?

Neem contact met ons op

Ben jij nieuwsgierig geworden? Wij maken graag kennis!

Of je nu een startende professional bent, behoefte hebt aan specialisatie of bezit over leidinggevende ambities. Wij denken graag met je mee tijdens een kennismakingsgesprek.

Voor vragen neem contact op met [email protected]

Lienaertsstraat 138
6164 GL Geleen
046 – 478 93 20

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Missie & Visie